Ute i naturen

Som ni redan vet så var vi ut med båten idag. Vi passade ju på medan solen höll sig framme. Äntligen lite värme! Kusin Lucas fick prova på combat tube och var supernöjd. Vi tog med lite picknick i form av frukt och bär, kaffe och läsk, vi förstod ju att solen inte skulle vara framme så länge för snart mulnade det på.

Under tiden vi var där var det en fågel som lät väldigt orolig, ett energiskt pipande hela tiden och flög fram och tillbaka. Kan ju ha varit ett bo någonstans i närheten men jag kunde inte hitta det. Fågeln lugnade ner sig till slut. Vi såg lite andra kryp också, gräshoppa + en massa andra småkryp. Slända, groda…men ingen fisk idag.

Nu har alla åkt hem till sig men kvar är kusin Lucas och vet ni vad. Imorgon börjar semestern för oss! Nice!

One thought on “Ute i naturen

  1. Vad härligt med vatten och tillgång till båt – och så detta fina väder ovanpå det! Så skulle jag också vilja ha det. :-)

    Vädret här idag är klibbigt, kvalmigt och VARMT. Undrar om det itne var en så kallad tropisk natt också…? Vi hade sovrumsfönstret vidöppet utan att det svalkade det minsta. <:-)

    Bor ju inte vid nån sjö eller så, men förhoppningsvis kan jag få göra det tillfälligtvis nångång under den kommande veckan då vi ska ut med husvagnen och se oss om lite i landet. :-)

    Ha det fint!!

Comments are closed.