Take a bite

Det har gått åt lite glass ur frysen kan man säga. Sen har vi någon i familjen som tycker att man kan ju faktiskt ta en bit av en glass för att se om den är god eller inte, och sen lägga tillbaka den lite snyggt åt någon annan. Jag nämner inga namn..

Nu är det måndag och sista dagen på denna sköna långhelg med fantastiskt väder. Om min dator gör som jag vill ikväll så ska jag blogga och visa lite bilder från helgen. Den är ju så otroligt seg och den jobbar som en tok och blir alldeles varm och surrar. På återseende!

One thought on “Take a bite

  1. Ha-Ha!

    Men det var ju ändå ganska omtänksamt att låta nån annan få chansen att avnjuta glassen, tycker jag. :-D Här är det oftatre så att det inte finns nån glass kvar alls när jag blir sugen. Till och med när jag har gömt glasspaketet riktigt långt ner i frysen kan det hända att sonen har hittat det – och i värsta fall ätit upp allt själv! <:-I Men det nuvarande paketet har han faktiskt INTE hittat – ännu iallafall… ;-)

Comments are closed.