Syren,.. och trasig cykel

Vit syrén.

Ett väldigt sent inlägg ikväll,..men vi har haft lite utav en katastrof. Vi har ju en tripp till Motala imorgon som går till en BMX-park. Vi och ett antal personer till samt fältassistenter ska åka dit för att kolla hur deras bana är byggd och samtidigt cykla…inte jag, men barnen ska prova den. Vi har nämligen i kommunen fått tillstånd till att bygga en egen BMX-bana nere vid sjön, riktigt kul för barnen.

Men som sagt ikväll skulle mannen och William fixa till cykeln som behövde ny sadel och lite fix med bromsarna. Det blev inte så bra, till slut hade han ingen bakbroms alls för det verkade vara så pass trasigt att det inte gick att laga. Så vi började leta cyklar på Blocket men hittade inget för bra pris. Imorgon är ju inte affärerna öppna heller…behöver jag säga att William blev ledsen!

Men mannen gav sig inte, som tur var,…och har nu äntligen lyckats fixa till bromsen och den nya sadeln är på. Puh! Hoppas det håller under morgondagen.