Sommarblommor

Det är ont om inlägg här de senaste dagarna, men jag hoppas att ni, liksom vi, varit ute i det härliga vädret och njutit och inte märkt att jag bloggat så lite…

Vi är på väg ut igen och ska åka lite båt idag. Så om ni kikar in här får ni titta på vilka fina sommarblommor jag har köpt till altan. En hänglobelia och en Mårbackapelargon ser ni nu. Jag tyckte den vita hänglobelian var riktigt fin och Mårbackan likaså,…inte så konstigt att jag köpte dem då…hrm

När Emma och jag köpte Mårbackapelargonen sa mannen bakom disken, -här har du lite rabatt grabben, och tittade på Emma och gav henne fem kronor. Det var inte första och inte sista gången under den dagen hon fick höra att hon var en grabb. Tidigare sa en expedit -ja tänk vad pojkarna hjälper till mer än tjejerna…(?) -men hon är en tjej, sa jag. Behöver jag säga att hon såg snopen ut,..och svarade -ja, men jag menar över lag…(?)