sol och regn solregn regnsol

Hej alla rara läsare! Har midsommaraftonen varit bra? Jag själv piggnade på mig efter lite vila och en dusch. En stor del av dagen var vi i köket och förberedde, men så kan det vara. Det blev inte toppenväder för fiske, men karlarna åkte ut en sväng och när de kom hem, med en pytteliten aborre, tog de över köket.

Jag och syrran dukade och slappade en stund, lite massage gjorde susen också. Barnen har virvlat runt och gjort allt möjligt, och vi tog en sväng till ängen och plockade lite blommor. Dagen gick ganska fort måste jag säga, den kändes kort för till slut mörknade det rejält på himlen. Snacka om konstigt väder!

Vi grillade spett till kvällen och vi hade två varianter till det, en ört- och limepasta och en färskpotatissallad med jordgubbar. Smaskens, ni måste prova om ni inte redan gjort det!

Syrran gjorde två tårtor. En typ av kaka med lemoncurd och blåbär på, syrlig och god.