Medaljen

Willam visar upp sin medalj

Innebandyavslutning idag. Emma har tråkigt nog slutat på innebandyn och inte ångrat sig. Vi låter det vara för nu så kanske hon är sugen att spela igen efter sommaren. William fick sin medalj idag, synd att det var så få i laget som kom. Det blev bara sex stycken tappra grabbar som fick gå upp på scenen.

Det har gått väldigt bra för honom att komma in i nya laget. Han blir ju en av de yngsta och det är inte alltid så lätt. Men han är stark och försöker verkligen smälta in. Det känns bra och jag märker att han trivs. Nu får han ta det lugnt under sommaren.

2 thoughts on “Medaljen

  1. Underbara barn! Så fin och så stolt han är. Roligt när det går bra för ens barn. I denna familjen har vi inga pojkar som gillar sport (till mannens stora förtret) men jag har en liten aning om att tösen Isolde blir en fotbollsspelare =)
    Klänningen är i symaskinen hos min fantastiska mamma, men lovar att fota mycket i Stockholm i helgen. Det ska bli så kul och åka iväg lite.
    Kramen Erika

    1. Tack vad snäll du e! Det ska bli kul att se bilder från Sthlm sen.

Comments are closed.