God mmmmorgon

Katten smaskar rester från påsklunchen

Har ni vaknat än? Jag är klarvaken och ska snart åka iväg till jobbet ett par timmar. Där tänker jag börja med en kaffe för det hinner jag inte dricka nu. Katten är insläppt och har fått mat, familjen sover och det är strålande sol utanför. Lite senare idag är det innebandyavslutning.

Vi får höras lite senare, kommer ni tillbaka? Tjing!

2 thoughts on “God mmmmorgon

  1. Kom hem vid halvtvå i natt, och steg upp vid sju. Fast var vaken ännu tidigare än så… Tycks ha nån slags inbyggd väckarklocka som larmar vid samma tid alla dagar, oavsett om det är vardag eller helg. Så sovmorgon blir det sällan ens de gånger man faktiskt skulle kunna ha en sån… <:-) Däremot lär det bli tidigt i säng ikväll, för att orka upp till jobb och så där imorgon.

Comments are closed.