Kvistar

Mmm vår. Tog in lite körsbärskvistar inför påsken, nu blommar dem. Svårt att se men det är vita fjädrar i bakgrunden. En gång i tiden hade vi två stora körsbärsträd på vår tomt…som jag ångrar att vi tog bort dem. Nyinflyttade idioter visste inte bättre och hitlerkapade träden…i helt fel årstid också dessutom men det visste inte vi då. Dumt…dumt… När jag blir gammal kommer jag sitta i en knakig gungstol och oja mig över de där träden som jag inte ens såg blomma.

One thought on “Kvistar

  1. Jamen, hur lätt ÄR det inte att begå såna misstag!? <:-) Plantera nya träd, vettja´!? (Fast det är ju samtidigt rätt skönt att inte ha några träd alls, så behöver man åtminstone bara kratta upp löven som blåser in från grannens om hösten! ;-) Hm!).

    Själv bor jag som i en skog – hela vår tomt är natur, utom precis några gräsplättar och rabatter allra närmast huset. Och vi har ett körsbärsträd, men det är nog nån sjuka eller nåt på det för det för en tynande tillvaro och i år blommar det sämre en nånsin… Antagligen borde vi hugga ner det!? 8-X

    Ha det fint!! :-)

Comments are closed.