En liten smygtitt

Ikväll bjuder jag på en liten tjuvkik på senaste teckningen. Den är ej klar och jag har än så länge använt mig av blyerts. Funderar på kol igen men jag får se hur jag gör, blir jag riktigt nöjd med teckningen så kanske det är dumt att kladda kol på den. Den här har jag fått inspiration utav två olika bilder som jag även kommer att visa när jag är klar med teckningen. Tänkte att det kunde vara lite kul att se referensbilden och sedan min tolkning.

För att göra er ännu mer nyfikna på den så finns det även en bil med på bilden…ja jag vet, jag ritar bilar liksom. Teckningen är stor som ett A4-papper, eller liten som ett A4-papper snarare för det är inte mycket till yta att jobba på. Kopieringspapper dessutom… Till slut, lite materiella ting nedan.

2 thoughts on “En liten smygtitt

 1. Du har blivit utvald till finalist i Veckans Blogg hos mig! :)

  Man får rösta EN GÅNG PER DAG fram tills på måndag då det är klart vilken blogg som har fått flest röster. Vinnaren får en bildlänk i min sidomeny i en vecka.

  Röstar gör man i röstningsrutan i sidomenyn, inte genom att lämna en kommentar!

  Se nu till att ragga röster under de här dagarna! Glöm inte Facebook, Bilddagboken osv. Som sagt, kom ihåg att man får rösta en gång per dag. ;)

  Lycka till!

  Direktlänk till inlägget: http://www.storbloggaren.se/2011/04/finalisterna-i-veckans-blogg-v-14/

Comments are closed.