Det här var kul och kol(t)

En dag som så många andra går jag in på internet. På första sidan ser jag en reklambild på en tjej i profil. Tänker direkt att jag måste prova rita av henne. Tyvärr så har jag inte kvar den för att visa er. Jag skissade först med blyerts och sen kände jag att jag måste prova på kol, och det var riktigt kul! Det blir lite kladdigt och sotigt men jag gillar det.

Det var den här jag inte vågade visa förut men nu tänkte jag att vad fasen…struntsamma. Man kan ju utvecklas och då är det ju bra att visa upp det man gör så kanske någon känner sig manad att komma med tips.

3 thoughts on “Det här var kul och kol(t)

 1. va vadå inte visa den här..den var ju sketa cool
  sis du är bäst

  kramis

 2. men guu jag blir med sugen på att testa skissa.

  får man köpa en tavla sen :)
  vad använder du för papper????

 3. Tack syrran! Just nu använder jag vanligt kopieringspapper, vilket inte är det bästa. Jag ska köpa bättre papper någon dag. Vill inte ta slut på barnens. De har riktiga skissblock.

  Köpa en tavla, hjälp! Ja men jag kan inget om det där, hur gör man då liksom.

Comments are closed.