Trevligt sällskap och en present

Hallå där! Igår fick jag besök av en före detta granne från Stockholm. Riktigt kul att ses igen och prata ikapp. Vi konstaterade att barnen har blivit långa och snart vuxit ikapp oss bland annat, och att i familjelivet dyker det ofta upp svåra beslut som ska tas. Så vi delade lite erfarenheter. Hon tipsade även om Linas Matkasse som hon får hem varannan vecka. Så nu har jag registrerat mig då de har ett erbjudande just idag 16/3! Det måste ju vara guld värt att få hem en färdig påse med recept och allt som hör till. Redan planerat och inhandlat liksom.

Hon hade med sig en present till mig, vad förvånad jag blev. En jättefin lykta precis i min stil. Hon vet vad jag gillar hon. Här är hennes blogg Allt & lite till. Gå gärna in där och kolla in hennes cupcakes hon bakar.

Till lyktan fick jag även ett doftande blockljus men vi provade att sätta in lyktrankan där. Idag när jag fotograferade var katten väldigt intresserad av blomman, ser ni han nere i hörnet? Nu är jag hemma med dottern då hon kräktes inatt…oups…vi får hoppas att vårt besök klarar sig från detta.

6 thoughts on “Trevligt sällskap och en present

 1. Jag har hört reklam på radion om Linas matkasse. Hoppas få läsa vad du tycker när du provat =)

 2. Hoppas att du ska bli nöjd med Linas matkasse. Jag har också funderat på detta alternativ men valt att ännu inte slå till.

  Ha det gott

  1. Jag hoppas också det. Men jag vet inte när den kommer tyvärr eftersom det stod att det behövde registreras fler kunder i samma område innan de kör ut.

 3. Kan varmt rekommendera Linas Matkass, gott och smidigt.
  Jag har utmanat dig – gå in och kika hos mig =)
  Kram Erika

Comments are closed.