Tre knoppar

Jag har fått hem knopparna jag beställde från Country by mail. Visst är dem fina? Det var första gången jag beställde från den sidan, det finns ju massor med fina grejer där. Det var väl packeterat och ihop med fakturan låg ett sött litet vykort med gammaldags motiv.

Nu är bara frågan vilken av dessa vi ska välja till skåpluckorna. Vi lutar väl åt den svarta eller vita jag och Emma, mannen gillar den som är mer slät. Uj, vad svårt det här blir. Men vi måste bestämma oss snart så de inte tar slut. På bilden ligger knopparna på en kökshandduk som jag var tvungen att ha. Vit med bestick nertill.

Idag tog jag ledigt för vi ska till Stockholm och gå på Melodifestivalens genrep. Nu kan jag gå här hemma och packa i lugn och ro när barnen är i skolan. Det kommer bli Emmas första konsert. Hon har varit i Globen förut men då såg vi på Monster trucks. Jag vet inte riktigt vem jag hejar på, men barnen har Danny och Saade som favoriter.

Sen så ska vi gratulera pappa också förstås med tårta och någon liten present som vi kanske hittar på en loppis om vi har tur. Ha en underbar helg alla som kikar in här, ni är guld värda och gör min blogg levande! Jag blir alltid glatt överraskad när jag får lite kommentarer, sånt värmer ju liksom. Nehepp, nu måste jag packa.