Lömska baciller

Idag, andra dagen hemma med dottern. Hon har fått kräksjuka för andra gången på kort tid. Eländiga lömska baciller. Ingen av oss andra har fått det, tur det så jag kan ta hand om henne. Den här gången var dock inte lika jobbig, men svårt att veta när hon är smittfri liksom. Vi övervägde kort att låta henne gå idag för de skulle iväg på teater med skolan, vilket hade varit roligt för henne att gå på. Men som tur var bestämde vi att låta henne vara hemma.

Tidig förmiddag får hon ordentliga smärtor i magen, gråter och mår illa igen. Måste gå på toaletten en gång, men klarar sig från att kräkas. Tur att vi inte lät henne gå på teater kan jag säga, då hade det blivit jobbigt för henne. Så, hon får vara hemma imorgon med. De stunder hon piggnar till efter att ha sovit på soffan spelar vi monopol och lyssnar på Eric Saade och Danny som hon gillar. Idag tror jag vi spelade monopol i två timmar drygt…puh!

One thought on “Lömska baciller

  1. Urk för magasjuka. Hoppas hon piggnat till i dag. Hehe Saade och Danny klarar jag snart inte av längre. Repeat i bilen HELA tiden. Ja och så Shan Banan också :/ Kry på er och trevlig helg!

Comments are closed.