Med en apelsin i magen

Det blev en lång dag i sporthallar idag. Först spelade sonen en match på 3 x 15 min. Segt till en början men de fick upp tempot mot slutet. Det räckte dock inte hela vägen, men ändå kul att se hur spelet kan vända. Där tog jag en kaffe bara för att spara matsäcken till senare.

Efter det fick vi direkt åka till dotterns poolspel. Hon skulle spela två matcher, vardera på 2 x 15 min, med det yngre laget som behöver hjälp ibland. Det slutade med en förlust och en vinst. Dottern gjorde en assist så det var kul tyckte hon.

I den hallen var det rätt jobbigt, ont om sittplatser. Vi hade med oss matsäck, smörgåsar och frukt. Korv såldes men den var i dyraste laget, 15 spänn. Jag åt en apelsin för att det skulle räcka till barnen, så apelsin fick jag klara mig på. Nästa gång får vi packa mer matsäck tror jag. Vrålhungrig slukade jag middagen hemma sedan, minns knappt vad jag åt…närå det gjorde jag visst det.

Jag vet att fotona är suddiga men jag gillar dessa ändå. Jag zoomade in basketkorgen med flit alltså…:) Sen vill jag ju inte lägga ut foton på andras barn utan lov…men här går det ju inte att urskilja heller så det är nog lugnt, eller vad tror ni?