Hurghada – tillbakablick

hurghadaHurghada Egypten oktober 2010. Hittade ett fint foto från den resan som jag inte publicerat. Gjorde fotot svartvitt. Solen är på väg ner och vi ska snart gå till hotellrummet och göra oss i ordning inför middagen. Kvällarna var sköna och inte så kalla som det kan vara i Egypten, det räckte gott och väl med en t-shirt när vi var där i alla fall.

Här hemma är det så ruggigt och kallt, jag fryser och vi har tänt brasa nu. En filt har jag virat runt kroppen och nyss druckit te. I Egypten hade vi inte det bekymret med gåshud, nariga fingrar och torra fnasiga händer, hela kroppen känns fnasig förresten. Huden känns mycket lenare när den fått sol på sig. I och för sig så smörjer vi oss en hel del utomlands både med solkräm och annan hudkräm. Elektriskt hår slipper man också där, fast är det riktigt fuktigt så lever håret sitt eget liv ändå har jag märkt.

Ja, där det är varmt klimat trivs jag som fisken i vattnet…suckar lite längtansfullt.

One thought on “Hurghada – tillbakablick

  1. Hejsan!

    Idag har jag faktiskt träffat på VÅREN – en liten stund. :-) Var nämligen till Kristianstad i morse, för dottern hade en tid på tandregleringen där. Och vi anlände till stan samtidigt som solen gick upp, och det var så otroligt vackert! En timme senare var det ett underbart solsken, och det riktigt skar i hjärtat att behöva åka därifran direkt. Men dottern skulle ju till skolan… På sina ställen kunde man ana barmarken under snölagret som blivit ganska tunt, och fåglarna kvittrade. Måtte det bli så här också SNART!!! (Men inte idag tydligen – här har det inte varit en gnutta solsken sen jag kom hem…)

Comments are closed.