Härliga fredag

Oj, vilken tuff vecka det har varit…NOT! Så supersoft det bara kan bli ju och nu är det helg igen. Den här fredagen blev det jag och Emma. Mannen har jobbat och sonen har varit på teambuilding med innebandylaget.

Emma och jag har spelat monopol i en och en halv timme drygt innan vi såg lite på tv för att sedan hämta sonen. Han hade haft det jättekul med grabbarna. Det skulle bli matlagning, och han gillar ju verkligen att laga mat. De skulle ha en liten minicup ”skumtomtecupen” och då han inte var med i det vinnande laget så fick hans lag ta undan sargen istället för att hjälpa med maten..det var inte så kul tyckte han förstås.

Men de hade kul ändå och hade både skumtomtekrig och bollkrig, samt lite andra gruppövningar för att lära känna varandra mer. På måndag sätter träningarna fart efter jullovet så då blir det full rulle här igen.