Fantasin flödar

Den här bilden inspirerar mig till 100%, den är lånad från LivingETC fast jag hittade den hos ISA BSSON egentligen, en tjej som hittar massa kul inspiration till hemmet.

Sättet de har satt upp tavlorna på blandat med andra detaljer som skor, bokstäver och annat dekorativt är ju jättehäftigt. Samt att blanda gammalt och nytt.

Så idag när jag skulle städa bort julen fick jag ett ryck och gjorde om lite i stora rummet. Jag flyttade en skänk som hamnade under min tavelserie,…ja tavelserien som bara bestod av en tavla för tillfället. Men jag hade lite ramar och foton på lager så jag satte fart att fixa till det lite grann. Imorgon får ni se resultatet för det är så tråkigt att fotografera när det är mörkt ute.

2 thoughts on “Fantasin flödar

  1. Hej Lisa.

    God fortsättning till dig med. Kul att se att du hittat lite inspiration på min sida.
    Ps. Trevlig blogg du har.

    Ciao
    /Isa

Comments are closed.