Legobygge

Det händer att flitighetens lampa lyser lite extra starkt och barnen får till detta fantastiska. De har byggt tillsammans! Ofta ligger legot där bara, särskilt alla Bioniclegubbar ligger bara där och dammar. Men plötsligt åker det fram.

Lego är ju en bra leksak faktiskt, man behöver ju faktiskt inte ritningar utan man kan ju använda sin egen fantasi, som barna gjorde här till exempel med denna stora båt. Samt att man kan leka med det långt upp i ålder.

Jag minns hur jag själv byggde hus och trädgårdar av mitt lego där gubbarna fick bo. Jag tror det blir lite lego i julklapp faktiskt, för när de byggt den här stora båten så fanns det inte så mycket annat kvar. Lego kan man väl inte få för mycket av?

2 thoughts on “Legobygge

  1. Lego är verkligen bra leksaker. Min lilla Melker har sitt pappaps lego, det han hade när han var liten. Lego är således hållbara grejer :-)

  2. Lego är väl helt fantastiskt. Det går upp och ner med legobyggande men det går aldrig ur tiden. Synd bara att det ska vara så himla dyrt. Det blir lite lego i julklapp hos oss oxå.

Comments are closed.