Kokosnöt vs pepparkakshus

Idag har vi hängt ut lite fågelmat. Talgbollar och en kokosnöt för att vara exakt. Min fågelmatare är borta men jag kanske köper en ny någon dag. Åh, vad glad jag skulle bli om jag såg en fågel sitta på den där kokosnöten. Fast grejen är att när jag tog bilden stod jag riktigt nära, jag kan stå längre ifrån också och komma ganska så nära inpå men då får jag klä på mig ordentligt om jag ska stå ute och lurpassa på jåglarna.

Pepparkakshuset har ju varit klart ett tag men fotograferade den inte förrän idag. Så här ser alltså vårt första pepparkakshus ut, ett litet miniatyrhus eftersom inte degen räckte längre än så. Snögubben är gjord av godis och strössel. Bomull hade vi inte heller så det är lite vitt prasselpapper runt tallriken den står på.

One thought on “Kokosnöt vs pepparkakshus

Comments are closed.