En piruett med en liten varningstriangel

Det var dags för julfest med jobbet. Mannen skjutsade in mig och jag hade en ryggsäck med lite partykläder i. Framme vid jobbet ska jag då kliva ur bilen, åt höger. Så jag tar tag i ryggsäcken samtidigt som jag kliver ur…sekunden senare ligger jag på marken med benen halvvägs in under bilen! Hur i hela friden gick det till, tänkte jag, samtidigt som jag hörde mitt pip eka och såg synen framför mig hur jag måste ha gjort en piruett utan dess like eftersom jag hamnade på vänster kroppshalva när jag klev ut till höger…och med benen under bilen. Så jag började skratta och och ropar på Danne, känns som evigheeeter innan han svarar:

-Vad håller du påååå med!?…

Så kära vänner kliv inte ur bilen när det är halt och snö ute med glashala Askunge-skor. Man får ont, riktigt ont,…ja-a både i höften och armen. Benen klarade sig rätt bra, fast det känns faktiskt som jag fått en lätt släng av bäckenuppluckring,..som när man var gravid typ.

Tillägg: Julfesten var trevlig men blev ju inte så långvarig för mig, jobb dagen efter och en bit att åka hem. Det var god julmat, frågesport, liveband och teater. Hade inte anmält mig till festkomittén det här året och lika bra var väl det för annars hade jag kanske fått låtsas vara patient och skåla med handsprit i doseringsmuggar och dricka bag-in-box-whiskey i kateterpåse….mmm nice.

Posted in jag

One thought on “En piruett med en liten varningstriangel

  1. Vad bra att du inte skadade dig illa när du gjorde din piruett. Förra året i december månad halkade jag och spräckte svanskotan. Jag är inte helt återställd än idag. Trist så trist med halka.

    Ha en skön helg

Comments are closed.