Emma bowlar

Ikväll var Emma iväg med sitt innebandylag för att bowla och äta pizza. Jag fick övertala henne att gå, hon känner sig fortfarande lite osäker i gruppen. Men just därför är det bra att hon var med idag, och visst hade hon kul minsann. Jag var med hela tiden också.

Det här med att välja kläder är inte så lätt nu för tiden. Hon vill helst ha myskläder på sig. Jag försökte idag, och lyckades. Jag sa att hon kan ju bara prova och se hur det känns, vill hon inte ha det så byter vi. Okeeeejdåååå, sa hon och så fick hon på sig detta och ville inte byta sedan. Sen tappade jag nästan hakan när hon ville ha tofs, hennes korta hår har ju vuxit ut lite nu och ligger slickat runt nacken när håret blir så där elektriskt ni vet. Sjalen köpte hon för sina julklappspengar och kläderna fick hon i julklapp.

Hur ser ni på det där med kläder, eller hur gör ni? Får de välja fritt, måste de byta varje dag, något som går helt bort eller har era kidz några speciella egenheter för sig, eller hur man nu ska uttrycka sig.

4 thoughts on “Emma bowlar

 1. Min dotter skulle helst gå i mysbyxor jämt men jag gillar det inte. Tack och lov är det tightsmode =) På nåt sätt tycker jag det är mer OK när killar går i jogging. Emma är jättefin i både kläder och hår. Visst är det kul att se dom lite ”uppklädda” ibland =)

 2. Härligt att du fick henne att hänga med på bowlingen – och lite uppklädd också. :-)

  Jag tyckte att mina barn blev väldans modemedvetna (läs dyra märkeskläder…) väldigt tidigt, redan på mellanstadiet. Och när de gick på högstadiet var det ett klädkonto i den här familjen som inte var att leka med – och det var inte mina eller makens kläder som kostade, kan jag ju säga. Men tack och lov har det svängt om på senare år. Dottern är fortfarande mycket klädintresserad men finner ett nöje i att fynda på rea och second hand. Sonen har nästan helt slutat bry sej om vad han har på sej… Nästan så man önskar ibland att han skulle vilja vara uppklädd åtminstone nångång – men när det händer så är det vanligtvis för att han måste vara ”representativ”…

  Gott Nytt År önskar jag dej också! :-)

 3. Vad bra att du fick henne att utmana sig själv genom att följa med på bowlingen. hoppas det ska stärka henne.

  Ett gott nytt år önskar jag dig

  1. mammaxtre: Ja, jag tror att det stärkte henne en massa och det kommer kännas lättare att smälta in i laget nu.
   annakk: Klädintresset ändrar sig ju förstås det vet man ju själv…kul med second hand!
   ewa: Emma har inte riktigt greppat tightsmodet, det fungerar som nu om det ska vara lite festligt, annars är det mysisar som gäller.

   Kul att jag fick lite respons. God fortsättning alla!

Comments are closed.