Äntligen lite mildare

Det har inte varit lika kallt i helgen, jättebra för då kunde jag gå ut och fotografera lite. Emma följde med också. Först idag snöade det en hel del men det slutade. Fick till lite bilder. Såg lite småfåglar och en hackspett men de bilderna blev inte bra alls, för långt bort. De fåglar ni ser här är i en av grannarnas träd, alltså inte mitt sorgligt nog. Jag har inte ens fått upp talgbollar till de stackarna. Jag köpte idag och en kokosnöt som de ska få kalasa på, men det hann bli mörkt. Jag gillar bilden även fast den inte är så där superklar, blåmesarna har tagit över trädet kan man säga.

I helgen har jag och barnen gjort klar pepparkakshuset, vårt första någonsin. Ingen bild än. Det har också varit innebandymatch för sonen, samt ett besök i badhuset. Yepp, jag har köpt årskort minsann, simma ska jag,..mm-m. Simmat har jag, frustat och pustat i hela 20 min.

Hoppas andra advent har varit mysig för er alla. Ikväll skulle jag ha slagit in julklappar…men den tanken sprack då barnen kom i säng så sent och sen fastnade jag framför TV:n. Nu,..måste jag knoppa! Later!