Snön virvlar

Den här helgen har inte gått förbi som alla andra. Det har bara varit jag och barnen i helgen. Mannen fick söka akut och blev inlagd på sjukhus. Lite olika värden i kroppen som inte stod rätt till kort och gott, mer vill jag inte skriva för jag vet ju inte om han vill det. Vi var och hälsade på honom igår och han mår bra i det stora hela. Han längtar hem och vi längtar efter honom, troligen får han komma hem imorgon.

Här hemma har det bakats en hel del, både lussebullar och pepparkakor. Idag var barnen ute till och från i blåsten, det var ganska så kallt så det var bara korta stunder åt gången. Jullådor har slitits fram ur garaget, inte helt lätt kan jag säga, och ljusstakar och allt annat junk kom fram. Nä inte junk, men det kan bli för mycket av det goda ibland. Jag fick hejda barnen lite annars hade de gärna fyllt fönsterbrädorna på höjden.

Så i morse var det då första advent helt plötsligt känns det som och igår inhandlade vi blockljus, ljung och pepparkakor. En tub risgrynsgröt hamnade i korgen också som vi åt i morse.

One thought on “Snön virvlar

Comments are closed.