Seg som godis i påsen

Hallå där! Nu är vi hemma och lagar mat efter en lååång dag med distriktsmästerskap i innebandy för stora killen. Det har varit riktigt kul men som sagt en lång och seg dag på läktaren och lite jobb i kiosken med korv, läsk, godis och allt.

Fyra timmar stod jag och en annan mamma i kiosken, tiden går ganska fort där ändå som tur är. Det blir alltid hektiskt i pauserna och mellan matcherna, korvbröd tar slut, korv tar slut. Det gäller att ha koll så allt är påfyllt hela tiden.

Hur som helst det gick väl inte så där jättebra alltid, men om vi får ursäkta oss med att vårt 97-98-99 lag mötte enbart 96-97 lag så tycker jag att de kämpade på riktigt bra! Det var så kul att titta, det är verkligen fart på dem.

Har även hunnit ta bilder på laget eftersom jag är fotograf åt dem. Så det blir lite redigera ikväll om jag orkar. Men först ska vi äta pannbiff med potatismos, mumma!