Mörkt och kallt

Nä fy för det här trista kalla mörka vädret. Hellre blå himmel och stora snöflingor som sakta dalar. Jag är så frusen,..och inte blir det bättre av att sitta i innebandyhallar direkt.

Inte mycket till uppdatering i helgen, orken har inte funnits där. Det händer saker hela tiden, men det är väl det som är tjusningen med familjelivet också. Tänk vad konstigt det skulle kännas annars. Helgen har bestått av innebandy, besök från Sthlm, bio, jobb och mera innebandy. I stora drag.

Lite mer ingående så gick innebandyn bra för dottern, oavgjort och en match vunnen. Jag var matchvärd och konstaterade att det är roligare att hjälpa till i kiosken. Sonens innebandymatch gick inte så bra, de var så få och kämpade så gott de kunde men det räckte inte hela vägen.

William bjöd två kompisar på bio istället för att ha kalas hemma på sin 11-årsdag. De såg Jackass i 3D och var mycket nöjda och glada efteråt. William fick presentkort av dem och har idag köpt sig ett dataspel och en innebandyklubba, klubban var dock för egna pengar. När de var på bio jobbade jag in lite flex.

2 thoughts on “Mörkt och kallt

 1. Hej!

  Tack så mycket för omtanke! Vår vardag är extremt pressande.. hon är sjuk jämt och vi ligger inlagda på sjukhus ca 1-3 ggr per mån.. men hon är jämt dålig och troligen är det enbart astma men en extremt svår variant. Så vidrigt att se sitt barn så!

  Jag har två böcker ute i handeln :) det är faktiskt det som gör att jag håller mig flytande. Mitt sätt att fly är att skapa. Jag har ”Jag känner en ängel” och ”Wilda Wilma pruttar” ute i handeln. Men du då.. har du några illustrationer på bloggen? :)

  Sköt om dig och kul att du kikade in.

  Mvh
  Cicci

  1. Hej Cecilia! Njae, jag har inga illustrationer att visa upp, än så länge på papper bara ett par få. Jag har lagt ut skisser på Emma när hon var liten som jag gjort, men det är nog inte mycket att se. Gå på kategorier om du vill kika. Jag har en idé i huvudet men den är lite hemlig än så länge. Det gäller ju att komma till skott.

Comments are closed.