Leker katter kurragömma?

Vår katt han e lustig han. På vinterhalvåret får han fnatt, han vet inte riktigt om han ska vara ute eller inne t.ex. Antagligen på grund av kylan. Är han ute vill han in, är han inne vill han ut. En grej han har för sig är att väcka mig, just mig och ingen annan, på morgonkvisten eller mitt i natten också..-vad han vill? jaeeejoo det är lite olika, som sagt man vet inte riktigt. Någonting vill han dock eftersom han antingen jamar, tassar mig på ansiktet, biter mig i håret och ruskar om. Jag blir gaaalen och eftersom jag är så trött så försöker jag ju varje gång att ignorera honom, så han hoppar upp, jag puttar ner och så håller vi på ett tag tills jag ger upp. Då kan han vilja ha mat, gå ut, leka, vilja ingenting…(?)

Idag när jag kom hem från jobbet stod han precis innanför dörren, titta på mig och jama. Jag går in och han far iväg som en skållad råtta…jaha du vill leka, säger jag. Jag tar hans favvomus och kastar iväg och han efter, sen tröttnar han…och jag så jag går iväg. Då smyger han efter mig märker jag för rätt var det är när jag vänder mig om så far han iväg som en tok. Sen ser jag hur han kommer smygande igen, så då smög jag på honom och hoppar hastigt fram för att skrämma honom…hörs inget…jag hoppar till igen för att skrämma honom och då far han fram bakom dörren! Han leker kurragömma till och med den där katten…

3 thoughts on “Leker katter kurragömma?

 1. HAHAHAHHAHAHHAhahahahaaaa men gu vilken rolig katt..
  Ja men måste va jobbigt med jamandet och inte veta vad han vill och när han vill det.
  du måste ju få din sömn.

  känner han sig ensam då sotisen:-))

 2. haha, vilken härlig katt! men jag hade nog blivit galen jag med om han försökte väcka mig på morgonen… utan orsak liksom. hehe!

  tack ska du ha! ja jag ska försöka ta det lite lugnt nu sista veckorna.. men det är svårt! haha, men vet att jag borde! :)

 3. Tokfnatt jodå det har vi 2 katter som har här också. Molle vill ju alltid apportera på natten precis när jag gått o lagt mig. Hämtar bollar o så ska jag kasta… precis vad man känner för när man gått till sängs.

Comments are closed.