Emmas första match

Det syns att Emma verkligen tycker om att spela innebandy. Hon går in för det till 100% utan tvekan, inte ens när motståndarlaget har tjejer som är väldigt långa stör det inte henne från att jaga bollen. Hon räckte upp till deras bröstkorg typ men hon kämpade på. Det gick så bra att hon lyckades assistera till ett mål. Men det var det enda målet de fick göra idag. Motståndet var tufft. Men lika glada är dem för det.

Under speltid och pauser hänger vi och alla andra föräldrar på läktaren. Vi hade med oss matsäck, men det blev ändå lite korv och sånt för vissa…hrmpf! Jag sörpla mitt kaffe, men det var efter att jag lyckades spruta ner både mig och golvet med bubbelvatten. Fotat lite har jag gjort, men de bilderna blev inte så där jättebra, vissa blev bra men dessa hamnar nog på laget hemsida. Himla svårt med inomhussport, inte har jag någon lust att rigga upp ett stativ heller direkt. Sen snäll som man är erbjöd jag mig att ta hem matchkläderna för tvätt…och jag ska låta bli att slänga i den där knallgröna påsen som jag råkade göra sist jag tvättade eget, mhehe.

På vägen hem somnar både Emma och William i bilen pang bom och i bakluckan ligger en stor Ikeasäck full med svettiga matchkläder.

One thought on “Emmas första match

  1. Visst är det härligt att se barnen spela =)
    Det är jättesvårt att få bra sportbilder och speciellt inomhus.
    Tur att vi kan se dom direkt på datorn och inte behöver framkalla.

Comments are closed.