Innebandysäsong

Nu har det satt igång med innebandy både för William och Emma igen. (Bilden är från förra säsongen, Emma springer stafett).

Emma har inte riktigt kommit in i sitt nya gäng och blev pirrig i magen sa hon. Ville inte spela alls först, men vi övertalade henne att det känns nog bättre när hon väl är där. Och det gjorde det. Hon har ju gått upp ett snäpp och tränar med lite äldre tjejer men dem är snälla och jag tror att hon med tiden blir mer bekväm. Hon hänger med dem bra på träning och träningsmatch så hon klarar ju av det. I år ska hon få spela riktiga matcher för första gången, ska bli sååå kul att få se henne!

William skulle också gå upp ett snäpp till ett lag med lite äldre killar, men det blev ändrat så han går kvar i sitt lag fast med ny tränare. Egentligen så förlorade laget alla sina tränare, men en tapper pappa drog igång gruppen igen. Så då är jag fortfarande ”webbmaster” för det laget och lägger ut info och bilder åt dem.

One thought on “Innebandysäsong

  1. Kul att deras aktiviteter har kommit igång igen. Det har det här också. Bra att barnen har någon typ av fritidsaktivitet också, det ska dock inte bli för mycket.

    Kram

Comments are closed.