Skolstart med solsken

Igår lite pirrigt i barnens magar. Idag började dem i klass 2 respektive klass 5. Mina småttingar är inte så små längre. Mina finaste, så stora, kloka och fulla med bus.

Jag följde med Emma upp till nya klassrummet, dem ska få vara på samma plan som dem stora barnen vilket är spännande förstås. William klarade sig själv såklart, men jag kan inte hjälpa att jag var lite nyfiken ändå men jag måste ju respektera hans önskan att jag inte fick följa med honom. Det gör ju inget, men jag är glad att han fortfarande är villig att ställa upp på kort.

Jag har semester den här veckan och på vägen hem hör man alla glada barnarop ute på skolgården eka lång väg.

5 thoughts on “Skolstart med solsken

 1. Tiden går så fort när man har barn, de har snart vuxit ifatt en…

  Härligt att höra barnens glada skratt/rop eka, barns skratt är det bästa som finns och tecken på att dem är lyckliga och trivs.

  Fina barn du har!

 2. Hej!

  Vet inte hur jag hittade hit, men det gjorde jag iaf.

  Är själv ett LKG barn, fast nu är jag vuxen ( 37 ).

  Ha en skön onsdagskväll!

  // Kram Anna

Comments are closed.