Lugna veckan

Den här veckan har jag inte gjort mycket, och det var helt enligt planerna. Diverse hushållssysslor javisst med lite tvätt, disk och sånt. Annars har jag bara tagit det lugnt, läst och försökt sysselsätta barnen när dem varit hemma eftersom dem inte får vara på fritids när jag är ledig. Det betyder att jag har ju inte direkt fått sovmorgon under veckan, förrän idag…Andra dagar har jag inte kunnat somna om utan gått upp när barnen gått till skolan 08.15. Men idag försökte jag faktiskt ligga kvar och somna om. Så jag somna om…och vaknar 12.30! Först får jag hjärtsnurp och tänker, gud nu har barnen missat skolan, men kommer på att dem har ju redan gått för länge sen. Sen får jag lätt hjärtsnurp igen för jag ska ju hämta Emma 13.15 i skolan! Så det var bara att gå upp och äta frukost, lunch, brunch.

Men det var skönt att sova. Imorgon ska jag dock upp tidigt igen för jag ska till frisören, jepp nu ska det av. Hörde nämligen att min frisör som är mammaledig ska jobba på drop-in imorgon! Perfa! Så jag ska nästan hänga på låset och sen se om jag hinner till Marieberg innan vi åker till Stockholm. Vi ska på kryssning med några vänner och barnen ska vara hos morfar.

– Ska vi sova hos morfar!? undrar William.
-Ja.
-Yes! Då får vi coca cola till frukost!…