Lite fakta från juli 2010

Lite kul att gå igenom statistik på min blogg. I juli 2010 har jag haft 99 – 158 besökare/läsare per dag, vilket jag inte kan förstå riktigt eftersom min besöksräknare inte visar samma siffror, utan mer drygt 20 – 40 besökare per dag. Men sen så vet jag ju inte hur webbhotellet One.com tänker där. Det spelar inte så stor roll heller, det är bara kul att följa och jag kan ju se att med tiden har det ökat och det är ju lite kul.

Besökarna är från en massa olika länder men mest från Sverige, USA och Kina.

De mest vanliga sökorden under juli som har lett till min sida är;

 • vitlysing
 • trash the dress
 • majamyra
 • medaljongtapet
 • gummistövlar
 • discokalas
 • Blå Porten Älandsbro
 • altantak
 • vitmalört
 • purpurfläder

4 thoughts on “Lite fakta från juli 2010

  1. Om man bloggar via blogspot så vet jag inte, men jag har ju min blogg på egen domän via webbhotellet one.com där man kan kolla statistiken, sökord och en massa annat.

 1. Jag ska erkänna, det är jag som googlar på ”medaljongtapet” och hamnar på din blogg hela tiden :-) Nä, men jag tycker din blogg är bra; rolig och du uppdaterar ofta.. sånt är kul! Gillar dina videobloggar också.. känns nästan som att du är här framför mig då. Kramisar.

  1. haha, är det miss K som jag känner eller någon annan?…Tack i alla fall, kram tebax!

Comments are closed.