Hämtat ut lite nytt

Så från H&M Home kom detta idag. Bordstabletter, kökshandduk, kuddfodral, badrumsmatta. Två kuddfodral kommer dock senare och den ena ska in i det där söta prickiga kuddfodralet som ser ut som en rosett. Till Emma förstås.

Ja det finns mycket mer jag skulle kunnat beställa, men det fick räcka så länge. Det var innerkuddarna jag behövde fast det är ju lika bra att beställa lite annat som är bra att ha, inte sant?

Apropå lite nytt, så skulle jag behöva fixa till en ny header. Men hur ska den se ut….hmm tål att tänkas på. Något svartvitt, fast med lite färgklickar också så det inte blir så trist.

Men jag är grymt trött idag så jag får se när den kreativa lampan lyser.

2 thoughts on “Hämtat ut lite nytt

  1. O vilken härlig blogg du har! Jag snubblade in här av en ren händelse och har nu tittar runt lite och gillar verkligen de jag ser och läser så du hamnade genast under bevakning. Så snart är jag tillbaka igen. kram

    1. Ja men o jag fick nästan hjärtsnörp när jag såg att jag fått en prenumerant! Du är så välkommen, ska så fort jag får tillfälle kika tebax såklart! Psst, hoppas jag inte avskräcker dig nu med mitt nästa inlägg som blir videoblogg..hm.

Comments are closed.