Som en blixt från klar himmel

Jahapp, så nu är man båtägare då ra. Båt, husvagn, husbil ja sådana där grejer har väl inte intresserat mig direkt. Mannen har lääänge velat ha det. För lite livskvalité så att säga. Ja, hur som helst som en blixt från klar himmel fick mannen tag på en riktigt fin båtplats, så då var det bara att leta rätt på en bra båt också. Så när man sitter på jobbet helt ovetandes så ringer mannen och säger att vi ska åka och kolla på båt.

Så det gör vi och vad ska jag säga.
-Här är den, vad tycker du? (mannen begeistrad)
-jaaaooo det är en fin båt ju. (guuuud vad varmt det är här jag måste in)
-Mamma! Kolla kolla vilken båt, snälla snälla kan vi inte köpa en båt! (William står under hakan)

Det är så jävla varmt så jag går in en stund och ser visserligen ut som ett åskmoln på väg att spricka. Jag kände verkligen inte för att köpa båt just då,…Men jag går ut igen, går några varv, känner av mannens bönande blickar och hör att han pratar men registrerar inte så jag minns inte så mycket vad vi sa där. Men hur som helst kommer vi fram till att det är en bra båt, bra pris, ingår det ena och det andra så det fick bli en båt. Men då skulle jag minsann ha flytvästar till bra pris! Sonen lyckades få till en gratis ski tube.

Eftersom mannen fortfarande har semester så har han och barnen varit ute nästan varenda dag och fiskat, badat och åkt ski tube. Första gången jag följde med var igår kväll. Visst är det mysigt med båt, absolut, men jag kommer nog inte att åka med varenda gång. Det kan vara lite kul att åka med och fiska då och då, bada lite och ta en picknick någonstans.

One thought on “Som en blixt från klar himmel

  1. Har man råd och möjlighet ska man unna sej sånt här, tycker jag! :-) Det är lite samma med vår husvagn, att jag inte är super-duper intresserad av campinglivet och så där men att det ändå är en slags lyx (eller livskvalitet) att kunna sticka iväg en sväng med den precis när andan och lusten faller på. :-)

Comments are closed.