Snygga till bildupplägget lite

Har ni märkt att jag har ett bildplugin nu? Jag satt hur länge som helst igår kväll, jag installerade, fixa och trixa men det ville inte fungera. Men idag märkte jag att den fungerar faktiskt, ja på dem inlägg där jag laddat upp EN bild..

…men varför fungerar den inte när jag lägger ett litet galleri på x antal bilder i inläggen? Det är ju speciellt då jag vill att den ska fungera så man slipper klicka upp, backa, klicka upp, backa. Ja ni förstår va?

Jag har installerat LightBox Plus 2.2 som jag blev tipsad om. Det var ju en del inställningar man skulle göra där i panelen så jag får väl gå igenom det en gång till då…Eller är det något jag ska tänka precis när jag gör inlägget kanske? Jaja, tips tas tacksamt emot.

Förresten, jag vet att kalendern där upp till höger är apful, men jag lyckas inte få bort den. Mycket märkligt för hela sidopanel 2 i widgets går inte att klicka på?…jag sliter hår snart.