Fula gummistövlar

Efter jobbet åkte jag iväg för att köpa nya stövlar till barnen. Men alltså hur många fula gummistövlar finns det egentligen?…och är det äntligen några som ser skapliga ut och verkar ha liiite kvalité att prata om, så finns det inte den storleken jag ska ha! Jag började på Skopunkten,…sen var jag runt i ett antal olika affärer, men det slutade med Skopunkten i alla fall. Men det spelar väl inte så stor roll, bara dem håller tills sommaren är slut så.

3 thoughts on “Fula gummistövlar

 1. Gummistövlar är en historia för sig när det kommer till att hitta rätt skor alltså, haha :D
  Det är verkligen skitsvårt, och det är som du säger att när man väl hittat ett par skapliga ska de alltid vara slut i ens storlek.

  Deichmann har ju ett ganska stort (och billigt!) utbud av alla möjliga sorters skor.

 2. Hej hallå!
  Verkligen märkligt det där med gummistövlar!! Jag har liksom för mig att det brukar finnas fina (och lite roliga) för barn, men när jag skulle köpa idag (till 7-åringen, storlek 28) var det verkligen sorgligt. Så det fick vara. Å andra sidan tycker jag att det borde gå att hitta ett fullt storlekssortiment hemma, de nöts ju inte precis ut! (Eller jo, limmet lossnar och de läcker förstås!) Fn har familjen storlek 22, 27, 37, 39 och 41, och i våras var det typ 18, 25, 36, 39 och 41. Nåja.
  Hoppas att ni har haft en toppensommar, och att det har gått bra med Emmas tänder!
  Hälsningar,
  Ia

Comments are closed.