En kopp thé mamma

Dottern har gjort thé åt mig idag i Kockum-koppen, se så fint. Det luktade väldigt gott med fjärillavendelpenningbladsommarbloms-smak ;)

Som ni såg i inlägget innan detta så har vi plockat massvis med hallon också. Dags att binda upp grenarna som jag glömt bort, hallonen tynger ner dem ordentligt nu. Skönt att solen kommit fram lite idag, även fast regnet var välbehövligt så är det inte roligt när det regnar oavbrutet en hel dag och fortsätter nästa.

Vi passade på att äta ute på altan idag, lite tacos fick det bli så här mitt i veckan. Annars så tillbringar vi ju dagarna på jobb och fritids nu när semestern är slut. Fast vi har sparat lite. En vecka i augusti och en i oktober så det ska bli skönt.

Jo just det, glöm inte att ni kan förstora upp mina bilder, nu har jag ett plugin som gör det lite enklare och snyggare. Vill ni låna mina bilder privat så är det enklast att bara fråga först och gärna en liten länk tillbaka hit. Trevlig kväll!