Postlådan

postEn perfekt pryl till min dotter på 8 år hittade jag i butiken ”Kustnära” i Visby som ligger på Adelsgatan, som för övrigt hade en massa fina grejer till hemmet. En postlåda, som säkert finns på många andra ställen, var exakt vad Emma gillade. Hon är storförtjust i sin postlåda. Det skulle skrivas brev till henne direkt förstår ni. Morfar var här då så vi skrev ett varsitt brev. Efter det vill hon ju ha ännu fler, men jag har försökt att förklara att om hon ska säga till oss att skriva så blir det ju ingen överraskning.

Sen så kan ju vanliga brevbäraren komma med post som är till Emma och då har vi bestämt att vi lägger den posten vidare till hennes egen. Så om någon har lust, som har vår adress förstås, skriv gärna ett par rader. Hon blir överlycklig!

Emma hade svarat på ett brev jag skrivit till henne och sedan lagt det i vår egna riktiga postlåda ute på gatan.
-Mamma gå till postlådan för nu har du fått post!
Sagt och gjort, jag går dit, och Emma efter. I lådan finns det två brev! Från Emma (med förmaning att skriva flera) och ett som var till William…från någon annan. Det kom ett parfymmoln upp ur lådan, minsann! Japp, det var ett hemligt beundrarbrev till sonen det.

One thought on “Postlådan

  1. Vad kul att det finns unga(r) som skriver riktiga brev, och inte bara SMS och mejl! :-)

    Jättesöt postlåda!

Comments are closed.