Jag, klumpig och osmidig

I Visby och på Gotlandsbåten provade jag på ”gatufotografering” som jag blivit väldigt fascinerad av. Här hemma har det inte funnits några bra tillfällen ännu till att prova på det, men i Visby…oj där fanns dem minsann. Jag är dock inte så rutinerad och kände mig många gånger ganska så klumpig och osmidig. Såg många tillfällen som snabbt var förbi. Vill ju inte gå på för hårt heller, man kanske får sig en hurring av någon som upptäcker att jag fotograferar i smyg.

Dem jag visar nu gillar jag bäst av dem få jag lyckades få till. Grämer mig över ett tillfälle jag fick då en kvinna kommer gående med en riktigt gammal barnvagn som gnisslar mot kullerstenen, i vagnen sitter hennes barn med ursöta kläder som faktiskt matchade vagnen om jag minns rätt…på ett sådant där gammalt vis. Kanske syrran min fick till någon bra bild av dem, jag hade dock inte ens lyckats sätta igång kameran just precis då när kvinnan passerade.

Glöm inte förstora!