Fyndat sommarblomsters och bakat

sommarblomstersIdag har jag fyndat sommarblommor och en perenn. På bild ser ni sommarblommorna. Alba with black eye, alltså svartöga, fastnade jag för först. Vit med en svart prick i mitten och kan bli 1 – 1,5 m hög så jag får se till att hitta en bra plats som den kan slingra sig emot, eller stoppa i ett par rejälare pinnar i krukan kanske. De andra två i krukan minns jag inte namnet på.

Hann inte fotografera perennen idag, en vit akleja som fick ta plats i hörnet vid altaninglasningningen. Den ska trivas i sol/skugga så det kanske kan gå, för där i hörnet når inte solen förrän tidig eftermiddag.
Ikväll har jag bakat ”kalastårta” Gjorde den förra årets skolavslutning också. Följ länken så får ni se hur den såg ut då. Imorgon slutar William 4:e klass och Emma slutar 1:an.

2 thoughts on “Fyndat sommarblomsters och bakat

  1. Hejsan! Hittade hit från HUSnrNIO, vilken trevligt blogg! Härligt med nya blommor, ger sånt liv åt trädgården! Ha en trevlig helg!

  2. Hej! Vad kul med en ny besökare som ger sig tillkänna! Tack för komplimangen, ska kika in hos dig någon dag. Ha en skön helg!

Comments are closed.