Klocka och kickbike

ikeaklockan

Jo jag var ju iväg på auktion idag. På visningen såg jag en sån där, vad heter dem nu igen, 70-tals leksak med en rund skiva med bilder man klickar fram med en spak på sidan…(hajar ni?). Samt en gammal kamera. Men dem fick jag släppa för jag var ju ute efter en låda med massa plåtaskar.

Men efter 2 timmar och inte ens i närheten av den lådan åkte jag hem för att äta lite lunch och tog en kaffe i det superfina vädret! Dem brukar ha en liten paus och det var fortfarande långt innan dem skulle ropa upp min låda. Sen åkte jag tillbaka och i god tid innan dem kom till lådan. Men dessvärre fick jag släppa den också för den blev dyrare än vad jag hade tänkt mig. Jaja, så istället riktade jag in mig på klockan ni ser på bild. Vi har ju pratat om att när vårt kök är klart ska vi köpa den där gigantiska klockan på Ikea för den ser ju så där industriellt cool ut, tycker vi. Det var inte mycket folk kvar där inne så där på slutet av auktionen och innan dem kom fram till klockan, lyfte dem upp en kickbike och jag tänkte (en sån där behöver ju Emma så har dem en varsin).
-Får jag 100? säger auktionsgubben
tystnad…
-Får jag 50?
tystnad…
-20 då!?
Då vaknar jag till och säger lite svagt jaaa 20 då.
Toppen! Efter det kommer dem till en apful skål, en tavla med en gräslig spindel i, en lite mindre fulare klocka och ingen vill buda. Till sista tar han fram Ikea-klockan ihop med allt det andra skräpet och ingen vill buda i.a.f. FÖRUTOM JAG! Jippi tjohooo!! 20 pix för den med, perfa!

Fast med avgift blev det 30 kr men det är ju en fis i rymden mot vad klockan kostar ny, typ 399 kr.