Besök från Sorunda igår

tjejerna bakar

Vi fick besök från Sorunda igår så därför blev det inget bloggande. Vi åt gott och umgicks…inomhus…för det skulle ju tydligen REGNA hela dan. Jo, det blev uppehåll en stund och då passade vi på att gå ut en sväng. Mycket snack om resor blev det. Vi ska ju åka till Egypten med dem i oktober. Barnen kommer stortrivas, och vi med!

Igår ville tjejerna göra efterrätt och satte fart med chokladbollar, mums! Kl 21 åkte dem hemåt och vi var lagom trötta sen. Tänkte byta om till myskläderna och tofflor, men hittade inte tofflorna…anade ugglor i mossen eftersom John har en förmåga att hitta på tokiga grejer när han varit hemma hos oss. Mannen i familjen Sorunda. Joo, och mycket riktigt, tofflorna låg i sängen UNDER madrassen som en stor knöl. Hrmpf! Som en gång när jag hittade sonens ishockey-puck i frysen…

One thought on “Besök från Sorunda igår

Comments are closed.