Barna bus

barnabusDet är mycket cykla som gäller nu. Vi har ju fått byta ett och annat. Hjälmar, pedaler, däck, bromsar…och listan den fortsätter säkert under hela sommaren. Våra barn har en förmåga att trixa, sladda och allt vad det nu är. Uppe vid vändplan här har barn i området byggt någon typ av bana som dem cyklar runt på, det hoppas och det ramlas. Sen så har dem ont här och där. Men det hör ju liksom till. Ser ni den högblanka rosa hjälmen Emma har. En riktigt bra hjälm som även passar till inlines och skateboard. Inuti hjälpen sitter det som en tjock resårbotten som man fick med i två olika storlekar. När vi var i affären och skulle köpa den så fråga jag, på skoj, om dem inte hade munskydd också…vilket inte finns såklart. Emma ramlade ju från cykeln när hon skulle härma storebror och hoppa över trottoarkanter, och slog ut fyra mjölktänder när hon var mindre. Fick läggas in för en kort nersövning för att dra ut dem snea mjölkisarna.