Tävlingssim – nytt för sonen

Så idag var det Williams första tävlingssim. De tävlar mot sig själva och ska slå sina egna rekord. Men idag blev det som sagt hans första tid. Innan åkte vi och köpte ett par nya simglasögon i vår egen simhall. Vi åkte vidare där tävlingen skulle vara. Under uppvärmning/insimmet åkte glasögonen av så fort han dök i. Som tur var sålde dem nya glasögon, t-shirtar och badkläder i hallen. Så vi köpte ett par mer rejäla glasögon som satt mycket bättre.

Det var kul att se honom simma, det var ju första gången vi var på en sådan här tävling. Han hade varit lite pirrig sa han och det var kämpigt. Han har ju inte tränat så många gånger så jag tyckte det gick bra! Eftersom William fick nya glasögon så tog Emma hans andra, och dem var ju skoj att prova på med en gång som ni ser.

One thought on “Tävlingssim – nytt för sonen

Comments are closed.