Jag som liten

a little lisaRotat igenom lite bilder i externa hårddisken. Hittade den här bilden på mig när jag var cirka 4 år eller nåt sånt som jag scannat in.

Svartvit bild men jag har för mig att kläderna jag hade där gick i brunt och grönt, eller om det var orange. Materialet kan ha varit typ frotté. Lite hippt och 70-talsaktigt sådär. Sandalerna kan ha varit röda. Jag satt i en blå ”puff” som jag kallade den. Den hade vi kvar väldigt länge.

Jag minns inte så mycket från då, nästan ingenting egentligen. Bara sådant som mina föräldrar har berättat och från foton. Det är alltid kul när pappa visar filmerna på den gamla projektorn. I en film var jag var så avundsjuk på lillasyster som skulle hålla i mikrofonen hela tiden, och jag hoppade runt och gjorde konster för att få uppmärksamhet…hehe

Vi hade undulater då. Jag tror det var på en film som den satte sig på mitt huvud när jag var drygt 1 år och jag blev så rädd att jag drutta bakåt på rumpan.

Det är alltid kul att att titta på gamla bilder och filmer. Nu ska vi till exempel kolla på en från det att Emma föddes, alltså 8 år sedan. Ha en trevlig kväll alla!