Elmia bilmässa

Ja, som sagt. Vi var där och det var riktigt kul, barnen hade också kul. Dem gillar ju bilar. Det var stora hallar (hall A var roligast enligt barnen, mest liv och rörelse där) och många bilar, tiden gick otroligt fort. Tog massa bilder men visar bara ett par stycken. Det är ju ett äventyr med stort Ä, en massa människor, som bara dem är kul att titta på. Ett stort plus att farbror Micke jobbade där och bjöd in oss på mässan. Kram!

  1. Det här var riktigt intressant, särskilt för William som gillar att teckna. Han är ju grym på att rita, ja ni ser ju alla teckningar på väggen. William önskar sig en sån där pennvässare som han har, bara sätta dit pennan och ”woiiiirrr” så är den vässad.
  2. Ramona Karlssons rallybil sponsrad av Barbie bland annat. Det dumma var att här fick jag en lätt hjärnblödning och varken fotade Ramona själv som stod bredvid bilen, eller bad om hennes autograf till barnen. Jag tänkte bara -”jag känner igen henne från någonstans” och så gick jag vidare…(?) PUUUKOOO! Jag måste ha varit lite trött då.
  3. Lindberg Bros Motorsport. Här gick vi också bara förbi, jag kan ju ingenting om sånt här. Men eftersom mannens bror jobbade på Elmia under dagen så skulle han fixa lite autografer från dem åt William.
  4. Den här bilden tog William, den blev lite häftig när solen lyste in på bilen. Han lånade vår mobil och fotade med.
  5. En snygg bil av många!

One thought on “Elmia bilmässa

Comments are closed.