Snöflingor och vårtankar

aprilbloom

Nej nej nej det ska ju töa! Inte snöa! Jag har ju rotat igenom gamla bilder, typ ett år gamla, för att få lite vårkänsla. Blåsippor från den 2 april 2009. Ja, jag är lite före men vi är ju snart där eller hur!? Om snön bara kan hålla sig borta så kanske kanske vi kan få se en liten blåsippa snart…

Tänkte höra med er lite om jag kanske skulle fräscha upp bloggen lite…det är ju en hel del fotografering i min ”livsstilsblogg” eller vad man nu ska kalla det. Vill ni se större bilder? Ska jag ha ett annat utseende på bloggen så bilderna alltid är stora? Önskar ni en annan typ av kategori, t.ex att jag ska sålla fram växter, djur, porträtt eller vad det nu kan vara så man lättare finner det man söker.

Kom igen nu, får jag höra lite hur ni tycker och tänker? Kom gärna med massa ris och ros, jag vill ju utvecklas!