Emma har discokalas!

Det blev 6 glada studsande barn inkl Emma då på discokalaset. Dem började dansa direkt och efter en stund springer alla ut ur Emmas rum för då har tydligen ena lampan slutat lysa, den snurrar vilket ska göra att olika färger lyser mot discokulan, men lyser inte själva lampan så har den ju ingen effekt…okej så det gick inte att byta utan att behöva montera ner hela och det orkade jag inte hålla på med så jag lägga en ficklampa som lös mot discokulan istället.

Så dansen fortsätter en liten stund till och sen kommer dem ut ur rummet igen och då har plötsligt musiken tystnat. Vad e det nuuu då? Datorn hade bara slocknat tydligen och när jag startade om den och precis skulle börja spela skivan igen blev det bara helt svart på skärmen och ingen musik kom och inget gick att göra. Så de fick rocka loss med musik från Emmas lilla stereo istället. Ingen fara, det fungerade ju det med, men himla typiskt att det blir så här just under de två timmar som kalaset är?

Sen blev det tårta, lite mer dans och sen var det dags för mums-mumsleken. Alla fick en varsin mums-mums, förutom dem som inte ville vara med. Dem tuggade i sig rätt så snabbt, ingen ville göra om leken…och två av dem hade ju ätit mer tårta än andra. Istället tyckte dem det var kul att tävla om vem som kunde dricka upp läsken fortast…behöver jag säga att det blev spill!?…jaja sen hör man ”rrrraaaaap” och en flicka ser ut som om hon ska kräkas så hon fick gå till toaletten och pusta ut en stund. Sen mådde hon bra igen :)

Nu kommer sonen med kompis hem, de har varit på innebandymatch i Lindesberg. Dem vill gärna hjälpa till och det får dem så gärna. Jag börjar bli lite snurrig i huvudet vid det här laget. Som tur var hade jag morfar här som kunde filma och hjälpa lite också. Nu blev det hatt-stopp och det var populärt! Dans-stopp efter det och sen fick de strutta runt bäst de ville innan fiskdammen där de fick en varsin skiva med musiken de lyssnat på under kvällen.

Emma hade en bra dag och de har skrattat och tjoat mycket. Det här fick hon i present av kompisarna: Bokmärken + album, dagbok, nagellack, Snobben-parfym, oljefärg/kritor, ansiktsmask….(ej för barn) med lera från Döda havet ;) Apropå bilden med discokulan, jag tyckte den blev lite rolig så där suddig,..undrar om det kallas kort slutartid?…i.a.f så är det något vitt streck mitt på bilden…det kan vara en pinne från en klubba från ett av barnen :)

2 thoughts on “Emma har discokalas!

Comments are closed.