Tiiimbeeeeer och smart kudde

För ett par timmar sedan kom vi hem från Stockholm. Känner mig lite seg efter den sena nyårskvällen och allt bilåkande. Men det har varit trevligt och kul att få träffa släkt och vänner igen. Så nu är vi hemma i vardagen igen och det börjar i vanlig ordning med ett väldans liv. Sotis, katten, blev förstås riktigt glad och kommer jamandes till dörren och möter oss. Men efter en stund samtidigt som jag och Emma tömmer kattlådan, mannen hämtar ved och William vill ha hjälp att skjuta sina sista raketer han har sparat…så visar Sotis sin glädje genom att fälla granen, …PANG ner i golvet for han så barren flög och kulorna sa KRASH. Sotis såg vi inte röken av på ett litet tag. Han måste ha fastnat i sladden bakom granen för han brukade stryka runt där bakom, alltså innan granen föll.

Jomeeen så jag fick börja hjälpa granen upp igen, dammsuga och torka vatten. Under tiden höll den på att välta igen så jag tänkte det är väl lika bra att kasta ut den. Fram med lådor och Emma ville hjälpa, jag hämtar dammsugaren igen och så hör man BRRAK och den for ner igen när Emma skulle ta bort glittret. ELÄNDIGA GRAN! Nu ligger den på tomten i snön…hehe, alltså på vår trädgårdstomt…moahaha

Jag har fått en laptop-kudde så att min dator inte ska bli så varm, en kudde med 6 st plastbollar på typ som höjer upp den så luften kan komma inunder. Känns bra, så nu blir mitt ben inte så där hot som förut. Jag måste nämligen ha sladden i så datorn laddas hela tiden. Provade en gång att inte ha den i och jag hann slurfa i tio minuter!? Jag tror batteriet har gjort sitt snart…

2 thoughts on “Tiiimbeeeeer och smart kudde

  1. hahah jasså så granen åkte ut idag. tack vet jag plastgran..

    tack för ett trevligt nyår även fast jag inte kände mig på ett jätte humör.

    kram sis

  2. Hmm jo katter o granar… Fast än så länge har Luce låtit bli den faktiskt, trodde nog han skulle välta den första dagen.

Comments are closed.