Thailand fotosvep 1 – hotellet

Hm, det var kanske inte så smart att gå igenom Thailandbilderna för nu längtar jag tillbaka otroligt mycket,…eller utomlands vart som. Jag har gått igenom 1500 bilder, ja ni läste rätt…1500 bilder. Tagit bort alla suddiga och snarlika bilder som typ en serie med ”en apa får en banan och äter sin banan njutningsfullt”-bilder. I det här fotosvepet får ni se hotellet vi bodde på i Sudala Beach Khao Lak. Det går att förstora bilderna, men tyvärr måste man klicka två ggr fortfarande. Vet inte hur man får bort det, kanske någon van wordpressare vet?

  1. Emma byter om ute på den härliga balkongen. Inne var det kyligt av air condition och när man kom ut på balkongen var det så varmt och fuktigt. Jag trivdes på balkongen.
  2. Alltid fina upplägg med frukt och grönt. Här är det frukostdags.
  3. En kväll i hotellbaren (obs, oplattat hår). Barnen fotograferar. Då fick vi även se en man jonglera med eld. Barnen åt glass.
  4. Vi reste med några vänner från Stockholm. Här är William och Emma med sina kompisar. Från vänster Billy, William, Sanja, Emma. Bakom står Be, en receptionist. De är väldigt barnkära i Thailand.
  5. Utsikt från balkongen mot hav och pool.
  6. Varje dag städades rummen och så här hittade vi Emmas nalle varje gång. I början kändes det ovant med all uppassning, meeen jag blev van rätt snabbt. Tänk, handdukarna rena och lena efter varje dusch.