Cutest cat

sotis jan 2010

Här har ni Sotis. Sotis vill helst inte gå ut när det är -20 grader ute. Jag stod vid Emmas fönster och skulle fotografera istappar från taket när han kom fram som en raket för fönstret var öppet. Men ut gick han inte. Så där satt han och jag fotograferade honom istället. På närbilden ser ni en liten tunga sticka ut för att se extra söt ut.

Sotis och jag har busat lite med hans skrammelmöss så jag ser att han blivit lite dammig. Hans ena ögonbryn är snett också, för att han sprang emot ett ljus förut.

cutest cat

2 thoughts on “Cutest cat

  1. Precis så där gör Luce med tungan oxå e så sött!
    Luce älskar ju att smita ut på balkongen så fort jag öppnar så häromdagen när jag gjorde det så rände han ut o han fullständigt flög upp i luften o runt, har ju aldrig varit ute i snön förut.

Comments are closed.